مواد مورد نیاز
- گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): 300 گرم
- پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
- بادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): 1 کیلوگرم
- گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده): 1 عدد
- سیر بزرگ (له شده): 2 حبه
- ماست پرچرب: 1 پیمانه
- پودر دارچین: یک دوم ق چ
- زردچوبه: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
1. پیاز را درون قابلمه ای حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا آب گوشت تبخیر شود. بعد زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به آن بیفزایید. سپس 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.
2. نمک و گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود.
3. بادمجان را درون دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس سیر و ماست را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
4. مخلوط بادمجان و ماست را درون ظرفی قرار دهید. بعد مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را روی آن بریزید. سپس آن را با جعفری (خردشده) تزیین کرده و همراه با نان سرو کنید.
مطلب دستور پخت بادمجان عثمانی در سایت مفیدستان.
تاثیر خوردن آب برای لاغری و کاهش وزن
5 میلیارد تومان وام برای 3 پیامرسان ایرانی
صادقی: ارتباط استعفای نجفی با دادستان کل را نمیتوانم درک کنم
بادمجان ,عثمانی ,گوشت ,سپس ,خردشده ,بیفزایید ,را به ,به آن ,گوجه فرنگی ,را درون ,به میزان
درباره این سایت